Services

Development & Marketing

Website

Elke onderneming, groot of klein, heeft nood aan een digitaal uithangbord. Zorg voor een professioneel image van uw bedrijf met een eigen website.

Webshop

Droomt u al lang van uw eigen E-commerce? Start met het online verkopen van uw producten. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijke webshop in eigen beheer.

Data analyse

Krijg inzichten van uw data doormiddel van op maat gemaakte rapporten. Start met het online adverteren en krijg meer leads

Werkwijze

 1. Kennismakingsfase
  Een vrijblijvend online kennismakingsgesprek om te ontdekken wat STUDIO | R voor jou kan betekenen. Luisterend naar jouw verhaal, bezorg ik je advies op maat en zorgen we ervoor dat jouw website of webshop aangepast is aan de gewenste doelgroep.
 2. Offertefase
  De verworven informatie gieten we in een overzichtelijk transparante offerte volledig op maat van jouw project. STUDIO | R vindt transparantie vanaf het eerste gesprek belangrijk bij het ontwerpen van jouw website of webshop.
 3. Ontwerpfase
  Een van de leukste fases gedurende het proces, al zeg ik het zelf. We werken een aantal ideeën uit, die we nadien samen kunnen finetunen. Tenslotte wordt de volledige website gecreëerd op basis van jouw feedback.
 4. Testfase
  De website of webshop wordt uitvoerig getest door verschillende personen. Belangrijk is om deze op verscheidene apparaten te testen. Tegenwoordig is meer dan 75% van website traffic afkomstig van mobiele apparaten zoals gsm’s en tablets.
 5. Productiefase
  Jouw onderneming, jouw droom, JOUW WEBSITE. We zijn op het einde van het proces. Jouw digitaal uithangbord staat online. Tijd voor te pronken met je eigen plekje op het internet.

Vraag vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte

Introductiegesprek